Despre noi

ASOCIATIA CLUB SPORTIV ADRENALLINA MEDIA are ca scop principal promovarea si dezvoltarea sportului pe plan local national si international, cu toate ramurile agreate de federatiile de profil, vizand sportul pentru toti si sportul pentru copii, tineri si persoane din grupuri vulnerabile, indiferent de statutul lor - amator sau profesionisti.

Ne dorim sa stimulam participarea copiilor si tinerilor la viata societatii si sa dezvoltam un spatiu favorabil integrarii lor in activitati teoretice si practice, care sa duca la imbunatatirea propriilor abilitati, competente sau cunostinte. In acest sens, organizam evenimente ce includ activitati sportive si ofera informatii educative in domeniul sportului, precum: stagii, cursuri, concursuri, campanii, targuri, simpozioane, seminarii, mese rotunde, festivaluri, tabere tematice.

La nivelul mediului privat dorim sa crestem gradul de constientizare cu privire la importanta si beneficiile unui stil de viata sanatos si responsabil prin organizarea de campanii de Responsabilitate sociala (CSR) si programe de comunicare interna. Astfel, ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV ADRENALLINA MEDIA organizeaza campanii de promovare ce includ activitati de sustinere a sanatatii prin sport, protectia mediului – plantari de copaci, educatie privind adoptarea unui stil de viata sanatos prin programe dedicate, teoretice si practice, sustinute atat in intern (angajati), cat si extern (publicul larg).

Asociatia urmareste, pe termen lung, imbunatatirea continua a calitatii practicarii sportului in Romania prin dezvoltarea si diversificarea ofertei educationale si elaborarea unor standarde si ghiduri, in colaborare cu alte societati profesionale, universitati sau institute specializate.

Dintre Proiectele Noastre:

Sun Challenge Vacaresti

Pe 29 septembrie 2018, a avut loc prima editie Sun Challenge Vacaresti, primul cros organizat pentru conservarea testoasei de apa din Parcul Natural Vacaresti. Evenimentul a fost organizat de Sun Plaza si implementat de Asociatia Club Sportiv Adrenallina Media, in scopul sprijinirii programelor de protectie si de conservare derulate de catre Administratia Parcului Natural Vacaresti pentru cele aproximativ 50 de testoase de apa (Emys orbicularis, specie periclitata) care vietuiesc in parc.

La competitie au alergat peste 150 de participanti, care au contribuit la strangerea unei donatii de 7.000 de euro, suma care a fost folosita pentru interventii in consolidarea mecanismelor de management al habitatului, a structurii solurilor de pe marginea apelor unde se gasesc testoasele, dar si pentru a le proteja in sezonul de hibernare.

Sun Challenge Vacaresti

Evenimente pentru comunitate

Serie de evenimente de dezbatere si networking adresate pasionatilor de sport, wellness, viata sanatoasa si sportivilor amatori din Romania. In cadrul evenimentului, intalnirile abordeaza sporturi variate (alergare, bicicleta, inot etc.) si tematici diverse (ultrarunning sau pregatirea pentru sezonul competitional etc.), in functie de interesul comunitatii, si au ca invitati sportivi amatori sau profesionisti, antrenori, nutritionisti sau alti specialisti. Astfel, in functie de tematica evenimentului acestia impartasesc din experienta lor, realizarile sau dificultatile pe care le-au intampinat, ofera tips & tricks legate de pregatire, planificare sau mindset.

Accesul la evenimente este liber pentru oricine este interesat de sport, miscare si viata sanatoasa, dar aceste intalniri sunt gandite si ca o ocazie de a sprijini pe cineva din comunitate, care are nevoie la un moment dat.

Evenimente pentru comunitate