Speakeri

16/05/2017 / 0 COMMENTS / 3442 VIEWS
ana maria hera  

Ana-Maria Hera – director de marketing, brand management si comunicare clienti, Allianz-Tiriac Asigurari

Pasionata de sport, Ana-Maria Hera, director de marketing, brand management si comunicare clienti, Allianz-Tiriac Asigurari, practica alergarea, ciclismul si artele martiale.
Companie cu aproximativ 500.000 de clienti, ce ocupa pozitia de lider al pietei asigurarilor din Romania, Allianz-Tiriac promoveaza si incurajeaza practicarea sportului, atat prin implicarea directa a angajatilor, care participa la numeroase evenimente si competitii sportive, cat si prin derularea unor campanii si programe prin care compania sustine performanta in sport.
De asemenea, Allianz-Tiriac investeste in pregatirea si formarea campionilor de maine ai Romaniei prin intermediul programului “Bursele de Performanta Allianz-Tiriac”, derulat in parteneriat cu Fundatia Olimpica Romana.

ionela paunica

Ionela Paunica, Senior Coordinator Internal Communication, Corporate Events & Corporate Responsibility Department, Telekom Romania, Director Executiv Fundatia Telekom Romania

Ionela are o experienta de peste 18 ani in comunicare. Pe langa actiunile sociale, educationale si de mediu, Ionela organizeaza, de peste 7 ani, toate evenimentele si programele de sport desfasurate de companie sub umbrela campaniei Miscarea face bine powered by Dolce Sport, televiziunea de sport a Telekom.
Pentru ca nu doar promoveaza ci crede 100% intr-un stil de viata sanatos prin miscare si o dieta echilibrata, incearca an de an sa atraga cate mai multe persoane care sa adopte acest mod de viata si reinventeaza evenimentele de sport&sanatate, astfel incat sa ridice din fata televizorului si cel mai inflacarat adept al “miscarii din telecomanda”.
De asemenea, este pasionata de sport, participa la maratoane, dar si ca voluntar la competitii sportive.

cornelia plesoianu

Cornelia Plesoianu, Head of BTL Department BCR

Cornelia are o experienta de 18 ani in banking, dintre care 15 ani in zona de marketing.
A contribuit activ la abordarea strategiei de sponsorizare sportiva a BCR, prin sustinerea switch-ului curajos din zona elitista a tenisului catre zona ciclismului, un sport atat de iubit de romani, care creste exponential an de an.
Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (14,8 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare.
BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

ana-maria    

Ana-Maria Popescu (Branza)

Ana-Maria Popescu (Branza) este scrimera noastra, recent campioana olimpica pe echipe la Jocurile Olimpice de la Rio, 2016, vicecampioana olimpica la Jocurile Olimpice din 2008 de la Beijing, de sapte ori campioana europeana (individual si pe echipe).
A castigat de-a lungul carierei 14 turnee de Cupa Mondiala si a fost declarata cea mai buna spadasina din lume in sezoanele 2007–2008, 2008–2009 și 2012–13, egaland recordul detinut de frantuzoaica Laura Flessel-Colovic.

 

ionela paunica

Alina Dumitru

Alina Dumitru este o judoka romana, medaliata cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008, la categoria 48 kg, multipla campioana europeana si medaliata cu bronz la campionatele mondiale.
Alina se ocupa de un club sportiv de judo pentru copii si este antrenor.

valeria

Martin Zmelik, CEO CEZ Romania

Martin Zmelik este Country Manager CEZ Romania. Compania este prezenta pe piata romaneasca din 2005 si asigura alimentarea cu energie electrica a 7 judete. Din februarie 2010, de cand Martin devenit Director de Operaţiuni, au fost finalizate Parcul Eolian CEZ din Dobrogea si proiectul de retehnologizare a microhidrocentralelor de la nord de Resita; rezultatele financiare ale Grupului au inregistrat valori record. La 1 iulie 2014, Martin Zmelik a devenit Country Manager si Presedinte al Directoratului CEZ Romania.
Martin alearga si merge cu bicicleta, iar la initiativa lui compania organizeaza anual o competitie deja devenita traditie in comunitatea alergatorilor si biciclistilor amatori din Romania – Maratonul Olteniei.

vlad enachescu

Vlad Enachescu, General Manager Dolce Sport

Vlad Enachescu este General Manager al Dolce Sport, televiziunea de sport a Telekom Romania. Unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati jurnalisti sportivi din Romania, comentator, moderator de emisiuni, dar si manager al unei televiziuni ale carei baze le-a pus alaturi de o echipa entuziasta in vara anului 2010. A comentat cele mai importante competitii fotbalistice ale lumii, dar si mai multe editii ale Jocurilor Olimpice si este vicepreședinte al Asociatiei Presei Sportive din Romania.
Vlad a facut baschet de performanta, inoata, merge cu bicicleta si alearga foarte mult. Impreuna cu Dolce Sport se implica nu doar in transmiterea unor evenimente sportive, ci si in promovarea miscarii si a unui stil de viata de sanatos.

alina_coman

Alina Coman, Development Officer, Special Olympics Romania

Alina Coman este Development Officer pentru Special Olympics Romania, organizatie non-guvernamentala, care contribuie la integrarea in societate a persoanelor cu dizabilitati intelectuale prin intermediului sportului.
Cu o experienta de 14 ani in comunicare la nivel national și international, Alina a ales sa-si aseze pasiunea pentru comunicare in folosul unei cauze in care crede cu tarie, Special Olympics Romania, cu atat mai mult cu cat stie din experienta proprie ce inseamna sportul pentru un stil de viata sanatos. Alina a alergat un maraton si cinci semi-maratoane.

gabriel solomon

Gabriel Solomon – Co-Initiator, Galantom.ro

Gabriel este alergator, galantom, antreprenor, organizator de evenimente, dar in primul rand pasionat de sport. Co-initiator al proiectului Galantom.ro, platforma de fundraising peer to peer care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate. Lansata in 2013, a reusi pana acum sa ajute peste 3100 de galantomi sa stranga peste 4 milioane de lei pentru 145 de organizatii.

gabriel oroviceanu

Gabriel Oroviceanu – antrenor emerit ushu si kempo si maestru al sportului

Gabriel Oroviceanu este antrenor emerit ushu si kempo si maestru al sportului, cu nenumarate titluri sportive la purtator si presedinte Fight Club Oroviceanu. Sub indrumarea lui directa, copii si tineri antrenati de el au adus Romaniei nenumarate titluri precum: campion nationali, europeni si mondiali, inclusiv in gale profesioniste.

 

Homepage evenimentInscriere