Speakeri

04/04/2019 / 0 COMMENTS / 43 VIEWS
Ondrej Safar

Ondrej Safar, Country Manager Grupul CEZ Romania

Inginer electrotehnist, absolvent al Universitatii Tehnice din Praga, Ondrej Safar este un bun cunoscator al pietelor de energie din Balcani. In ultimii 3 ani si jumatate dl. Safar a condus Sepas Enerji, companie turca membra a Grupului CEZ, anterior coordonand operatiuni ale grupului in Bulgaria si Romania.
S-a alaturat echipei CEZ in aprilie 2004. In noiembrie 2005 lua drumul Olteniei pentru a se alatura colegilor din Grupul CEZ in Romania. In cadrul unui mandat de 7 ani s-a ocupat de constructia propriu-zisa a Parcului Eolian Fantanele-Cogealac, dar si de managementul facilitătilor de producere a energiei regenerabile – hidro si eoliană sau de coordonarea CEZ Vanzare.
Incepand cu 1 august 2018 Ondrej Safar a preluat activitatea CEZ in Romania, devenind noul Country Manager si Presedintele Directoratului CEZ Romania.

ionela paunica  

Ionela Paunica, Senior Coordinator Internal Communication, Corporate Events & Corporate Responsibility Department, Telekom Romania, Director Executiv Fundatia Telekom Romania

Ionela are o experienta de peste 20 ani in comunicare. Pe langa actiunile sociale, educationale si de mediu, Ionela organizeaza, de peste 8 ani, toate evenimentele si programele de sport desfasurate de companie sub umbrela campaniei Miscarea face bine powered by Telekom Sport.

Pentru ca nu doar promoveaza ci crede 100% intr-un stil de viata sanatos prin miscare si o dieta echilibrata, incearca an de an sa atraga cate mai multe persoane care sa adopte acest mod de viata si reinventeaza evenimentele de sport & sanatate, astfel incat sa ridice din fata televizorului si cel mai inflacarat adept al “miscarii din telecomanda”.

De asemenea, este pasionata de sport, participa la maratoane, dar si ca voluntar la competitii sportive.

george istrate

George Istrate, Director General asociatia Medicover

De peste 10 in Medicover Group, George Istrate conduce asociatia Medicover din pozitia de Director General. Din 2014 este implicat si in activitatea Medicover Runners Romania, fiind co-fondatorul si trainer-ul echipei Runners Romania, alaturi de care a participat la actiuni caritabile si de voluntariat in Romania, Polonia, Belgia.,,George a descoperit placerea de a face sport la 33 de ani, cand a inceput sa alerge in Herastrau impreuna cu un prieten. De atunci aceasta placere s-a transformat in adictie si desi distanta obisnuita este cea de semimaraton (21,1 km), alearga cu placere pe distante mai mari (maraton – 42 km, ultramaraton – 50 km) pe asfatt sau montan. In sase ani a alergat la mai mult de 40 de evenimente oficiale.

Iarina Taban

Iarina Taban, director si fondator ajungem MaRI

Iarina Taban a pornit singura programul educational ajungem MaRI in 2014 cu fonduri 0, iar in aproape 5 ani a implicat in educatia si dezvoltarea copiilor din centre de plasament peste 6000 de voluntari. ajungem MaRI este singurul program educational national pentru copiii institutionalizati si sprijina in prezent si pe termen nelimitat 2000 de copii din Bucuresti si 24 de judete. Voluntarii devin prieteni si profesori pentru copii si ii viziteaza si incurajeaza saptamanal timp de cel putin 6 luni. Primele fonduri ale asociatiei au venit din evenimente sportive si asociatia continua sa participe si sa organizeze evenimente de fundraising atat in Bucuresti, cat si in tara. Copiii vin la evenimente sa incurajeze sportivii, asa cum au fost si ei incurajati de catre voluntari.

Homepage evenimentInscriere