Conferinta marketing for health and wellness

13/11/2017 / 0 COMMENTS / 2380 VIEWS

 

Adrenallina, Sports PR & more organizeaza pe 27 noiembrie 2017 prima editie a Conferintei Marketing for Health & Wellness. 

Evenimentul va avea loc la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanti, nr 50B, Bucuresti), incepand cu ora 9.30.

Rolul conferintei este de a oferi informatii si de a inspira prin abordari creative si inovative, pentru a comunica mai bine produsele/ serviciile/ proiectele pe care le desfasoara brandurile din domeniul sanatatii & a vietii sanatoase, wellness-ului.

Vom aducem fata in fata reprezentanti ai mediului de sanatate & wellness din Romania, reprezentanti din sfera societatii civile, specialisti in comunicare si marketing.

De asemenea, vom lansa in premiera studiul Ce obiceiuri de viata sanatoasa si wellness au romanii? si vom dezbate impreuna rezultatele.

Va asteptam alaturi de noi pentru inspiratie si pentru un networking de business elegant, intr-un concept eficient de acces la informatie si contact direct cu potentiali parteneri de afaceri, alaturi de audienta formata din Marketing, PR, strategy professionals, Business owners, General Managers, HR managers, branduri din zona health/ wellness/ viata sanatoasa sau branduri care comunica utilizand acest teritoriu dar si health/ wellness/ healthy lifestyle enthusiasts.