Programe corporate wellness

01/02/2018 / 0 COMMENTS / 3614 VIEWS

 

Locul de munca este unul dintre principalele motive de stres pentru romani conform mai multor studii (printre care si cel derulat de Adrenallina – Studiile noastre). De aceea, programele de wellness desfasurate de companii devin un instrument indispensabil in arsenalul departamentelor de HR si comunicare interna, pentru a retine si motiva angajatii actuali sau pentru a atrage cei mai potrivit candidati.
Adrenallina, Sports PR & more a lansat un nou concept – Feel The Energy, un set modular de variante de programe interne ce includ miscarea si viata sanatoasa, personalizabile in functie de companie sau obiective.

Programul personalizabil poate include: workshop-uri de nutritie, viata sanatoasa,  echilibru/ wellness, sport/ miscare/ flexibilitate si mobilitate la birou, inspiratie prin sport, dar si antrenamente sportive adresate echipelor corporate care se pregatesc pentru un obiectiv sportiv.

Agentia a dezvoltat o echipa dedicata acestei divizii: specialisti in nutritie, antrenori fitness, sportivi (amatori & profesionisti), dar si un                   profesionist in zona HR, pentru partea de diagnoza organizationala a nevoilor, aferenta participantilor in program. 

Mai multe detalii despre program, aici: Feel The Energy