Speakeri

18/04/2018 / 0 COMMENTS / 2694 VIEWS
ionela paunica  

Ionela Paunica, Senior Coordinator Internal Communication, Corporate Events & Corporate Responsibility Department, Telekom Romania, Director Executiv Fundatia Telekom Romania

Ionela are o experienta de peste 20 ani in comunicare. Pe langa actiunile sociale, educationale si de mediu, Ionela organizeaza, de peste 8 ani, toate evenimentele si programele de sport desfasurate de companie sub umbrela campaniei Miscarea face bine powered by Telekom Sport.

Pentru ca nu doar promoveaza ci crede 100% intr-un stil de viata sanatos prin miscare si o dieta echilibrata, incearca an de an sa atraga cate mai multe persoane care sa adopte acest mod de viata si reinventeaza evenimentele de sport & sanatate, astfel incat sa ridice din fata televizorului si cel mai inflacarat adept al “miscarii din telecomanda”.

De asemenea, este pasionata de sport, participa la maratoane, dar si ca voluntar la competitii sportive.

bogdan antohe

Bogdan Antohe, Managing Partner Smartatletic

Bogdan are o experienta de 15 ani in managementul proiectelor si al organizatiilor. In ultimii 9 ani a pus pe picioare impreuna cu Vlad Stoica ceea ce este azi Smartatletic – o organizatie (familie, echipa) dedicata dezvoltarii prin sport. A gestionat peste 100 de proiecte, campanii si conturi de clienti, aducand mereu cele mai noi concepte si instrumente din zona marketingului sportiv.

angelica barbu

Angelica Barbu, Director Comunicare si Marketing, Grupul CEZ Romania

Angelica Barbu comunica pentru Grupul CEZ în Romania din 2006, avand o experienta de peste 12 ani in comunicare, preponderent in sectorul energetic. Ea a coordonat 2 campanii de brand ale Grupului, dar si  campania de marketing si CSR “Biblioteca de energie”, castigatoare a unor premii nationale si internationale importante in industrie.

La nivel intern, sub coordonarea sa, Grupul CEZ in Romania a demarat in 2018 primul proiect de wellbeing si viata sanatoasa adresat exclusiv angajatilor: CEZenificare – 100 de zile de bine.

Anamaria Bajan

Anamaria Bajan, Marketing & PR Director, Grupul Caroli Foods

Anamaria s-a dedicat cu pasiune cresterii brandurilor care au adus valoare adaugata in viata consumatorilor, branduri lansate atat de corporatii multinationale, cat si in cadrul initiativelor antreprenoriale locale, toate leader in industriile in care performeaza: Hilton, Unilever, Caroli Foods Group – part of Sigma Alimentos.

Calatoria profesionala a inceput in anul 1998 si an de an si-a consolidat experienta conducand echipe inter–regionale si proiecte multi-culturale ce au vizat Branding, Event Activations, Brand Building & Development, Brand Engagement, Reputation Management, Brand & Corporate Communication, PR si CSR.

Din 2008, prima data cand a implicat un brand international intr-un eveniment sportiv de amploare (primul maraton organizat in Romania), Anamaria a inteles cat de fina, dar importanta este diferenta dintre branding si brand engagement, in special in cazul evenimentelor sportive unde brand-ul are oportunitatea rara de a intra direct in inima pasionatilor de sport. Si, de atunci, creeaza adevarate povesti de succes in cadrul evenimentelor sportive pe care le sustine.

cosmin nae

Cosmin Nae, fondator Quantix Marketing Consulting

Cosmin are un background solid in teoria si practica cercetarii de marketing si aplicatiile acestei discipline in strategie si business management.

Este fondatorul unui butic de consultanta pe marketing insights, Quantix Marketing Consulting, si in ultimii ani a derulat diferite studii de piata in zona sport & viata sanatoasa. A lansat impreuna cu Smark Research o platforma online cu insights despre sportul in Romania.

Este fan sport, practica alergare si mountainbike, dar se ocupa uneori si de organizarea de competitii sportive.

eliza rogalski    

Eliza Rogalski, Managing Partner, Rogalski Damaschin Public Relations

Eliza Rogalski este unul dintre cei mai apreciati si respectati oameni de comunicare din Romania. Fondatoare a Rogalski Damaschin Public Relations si autoare a mai multor campanii de PR nominalizate si premiate la competitii internationale prestigioase precum Effie, Cannes, Eurobest, SABRE, IPRA, Romanian PR Awards si European Excellence Awards, Eliza are experienta in comunicarea corporate, comunicarea interna si strategiile de employer branding, comunicarea in situatiile de criza, relatiile cu media, CSR si managementul reputatiei.

Eliza Rogalski a absolvit Chartered Institute for Public Relations (CIPR London) si Berlin School of Creative Leadership.

Pe langa preocuparea fata de comunicare si activitatea de antreprenoriat, Eliza se implica in actiuni de responsabilitate sociala, fie ca voluntar pentru diverse ong-uri si initiative civice, fie in calitate de presedinte al Asociatiei Casiopeea (din 2018).

 

emanuel ungureanu

Emanuel Ungureanu, Vicepresedinte in Comisia de Sanatate a Camerei Deputatilor

Emanuel Ungureanu este fondatorul Asociatiei pentru Solidaritate si Empatie „Delia Gradinaru”, ce ingrijeste  copii și tineri cu insuficienta renala cronica dependenti de hemodializa, dializa peritoneala sau transplant renal din toata tara.

Pentru a strange fonduri pentru nevoile acestor copii, Emanuel se implica de ani de zile in organizarea unor evenimente sportive de traditie, cu componenta caritabila, adresate comunitatii si publicului larg.

Emanuel este iubit de copiii si tinerii dependenti de dializa pentru pasiunea si dragostea cu care se implica, voluntar,  in organizarea taberelor de recreere pentru ei, la mare si la munte, proiecte unice la nivel national. In calitate de presedinte al acestei asociatii, lupta pentru a elimina inechitatile din sistemul de transplant din Romania.

maria cristina banu

Maria Cristina Banu, lider Educatie si Talent Development, IBM

Maria dezvolta si coordoneaza programe de educatie si talent development pentru peste 300 de profesionisti in marketing. Ea insasi o adepta a unui stil de viata sanatos, considera ca performanta este un exercitiu de aliniere a calitatii vietii personale si profesionale.

Strategia de educatie IBM MSC include programe de wellness iar angajatii beneficiaza de workshop-uri de nutritie, sesiuni de antrenament la birou sau in aer liber, workshop-uri de mindfulness si coaching.

Homepage evenimentInscriere