Speakeri

04/04/2019 / 0 COMMENTS / 1361 VIEWS
Ondrej Safar

Ondrej Safar, Country Manager Grupul CEZ Romania

Inginer electrotehnist, absolvent al Universitatii Tehnice din Praga, Ondrej Safar este un bun cunoscator al pietelor de energie din Balcani. In ultimii 3 ani si jumatate dl. Safar a condus Sepas Enerji, companie turca membra a Grupului CEZ, anterior coordonand operatiuni ale grupului in Bulgaria si Romania.
S-a alaturat echipei CEZ in aprilie 2004. In noiembrie 2005 lua drumul Olteniei pentru a se alatura colegilor din Grupul CEZ in Romania. In cadrul unui mandat de 7 ani s-a ocupat de constructia propriu-zisa a Parcului Eolian Fantanele-Cogealac, dar si de managementul facilitătilor de producere a energiei regenerabile – hidro si eoliană sau de coordonarea CEZ Vanzare.
Incepand cu 1 august 2018 Ondrej Safar a preluat activitatea CEZ in Romania, devenind noul Country Manager si Presedintele Directoratului CEZ Romania.

ionela paunica  

Ionela Paunica, Expert Corporate Communications Telekom Romania, Director Executiv Fundatia Telekom Romania

Ionela are o experienta de peste 20 ani in comunicare. Pe langa actiunile sociale, educationale si de mediu, Ionela organizeaza, de peste 8 ani, toate evenimentele si programele de sport desfasurate de companie sub umbrela campaniei Miscarea face bine powered by Telekom Sport.
Pentru ca nu doar promoveaza ci crede 100% intr-un stil de viata sanatos prin miscare si o dieta echilibrata, incearca an de an sa atraga cate mai multe persoane care sa adopte acest mod de viata si reinventeaza evenimentele de sport & sanatate, astfel incat sa ridice din fata televizorului si cel mai inflacarat adept al “miscarii din telecomanda”.
De asemenea, este pasionata de sport, participa la maratoane, dar si ca voluntar la competitii sportive.

george istrate

George Istrate, Director General Asociatia Medicover

De peste 10 in Medicover Group, George Istrate conduce Asociatia Medicover din pozitia de Director General. Din 2014 este implicat si in activitatea Medicover Runners Romania, fiind co-fondatorul si trainer-ul echipei Runners Romania, alaturi de care a participat la actiuni caritabile si de voluntariat in Romania, Polonia, Belgia.
George a descoperit placerea de a face sport la 33 de ani, cand a inceput sa alerge in Herastrau impreuna cu un prieten. De atunci aceasta placere s-a transformat in adictie si desi distanta obisnuita este cea de semimaraton (21,1 km), alearga cu placere pe distante mai mari (maraton – 42 km, ultramaraton – 50 km) pe asfatt sau montan. In sase ani a alergat la mai mult de 40 de evenimente oficiale.

Iarina Taban

Iarina Taban, director si fondator Ajungem MARI

Iarina Taban a pornit singura programul educational Ajungem MARI in 2014 cu fonduri 0, iar in aproape 5 ani a implicat in educatia si dezvoltarea copiilor din centre de plasament peste 6000 de voluntari.
Ajungem MARI este singurul program educational national pentru copiii institutionalizati si sprijina in prezent si pe termen nelimitat 2000 de copii din Bucuresti si 24 de judete. Voluntarii devin prieteni si profesori pentru copii si ii viziteaza si incurajeaza saptamanal timp de cel putin 6 luni. Primele fonduri ale asociatiei au venit din evenimente sportive si asociatia continua sa participe si sa organizeze evenimente de fundraising atat in Bucuresti, cat si in tara. Copiii vin la evenimente sa incurajeze sportivii, asa cum au fost si ei incurajati de catre voluntari.

Iarina Taban

Loredana Samoila, PR Manager Kaufland Romania

Doctor in stiintele comunicarii, absolventa a Facultatii de Litere si a Facultatii de Jurnalism si stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti, Loredana activeaza in domeniul comunicarii si relatiilor publice de 11 ani. De aproximativ 4 ani, de cand face parte din echipa Kaufland Romania, a avut oportunitatea sa comunice si sa promoveze sute de proiecte de CSR, in cele cinci directii cheie pe care le sustine compania: educatie, mediu, social, sport si sanatate, cultura.
Practica sport de cand se stie si este adepta unui stil de viata sanatos si echilibrat, abordare care se regaseste si in valorile Kaufland Romania. Anual compania investeste aproximativ 1.5 milioane de euro in proiecte sportive, fiind desemnata in anul 2018 cea mai responsabila companie din Romania, conform CSR Index.

Ovidiu Neamtu

Ovidiu Neamtu, presedinte Asociatia 11even

Ovidiu este absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, iar in ultimii 20 de ani a dezvoltat mai multe afaceri in domeniul marketing-ului si a comertului electronic. Impreuna cu o echipa de colaboratori au decis in 2011 sa-si aloce o parte a timpului dezvoltarii unor programe educationale si in sfera promovarii sportului de masa; astfel s-a nascut Asociatia 11even. Sute de mii de persoane au luat parte la evenimentele “Bucurie in Miscare” din 2012 pana astazi, iar in cadrul “Creatori de viitor” s-a format o comunitate de peste 500 de liceeni si studenti cu performante educationale deosebite la nivel national si international.
Unul dintre proiectele recente ale echipei 11even a avut loc pe 29 septembrie 2018 in Alba Iulia, cand mii de oameni din toata tara au marcat Centenarul prin doborarea recordului mondial Guinness pentru “Cea mai mare imagine formata din oameni a unei tari”. Ovidiu isi investeste o parte a timpului predand marketing ca profesor asociat in cadrul Griffits School of Management Oradea. Este pasionat de miscare si incearca sa faca sport in fiecare zi.

Ovidiu Neamtu

Daniel Kearvell, Managing Director DHL Romania

Cariera lui Daniel Kearvell a inceput la Londra, unde a lucrat pentru Camera de Comer Ruso – Britanica (RBCC). Ulterior, s-a mutat la Moscova unde a ocupat pozitia de Director Comercial si apoi Director pentru regiunea St Petersburg si partea de NV a Rusiei.

In 2005 a inceput colaborarea cu DHL, ocupand funcția de Director zonal pentru regiunea Sankt Petersburg iar apoi pentru Zona de V a Rusiei. In 2009, Daniel Kearvell s-a alaturat Departamentului Regional pentru Piete Emergente pe pozitia de Finance Controller, cu biroul in Bruxelles iar apoi in Dubai. Ulterior, in 2010 a fost numit Country Manager in Qatar. In timpul mandatului sau, DHL Qatar a castigat doi ani la rand premiul Tara anului pentru regiunea EEMEA (2010) si pentru Orientul Mijlociu (2011).

Daniel este Vice presedinte al Camerei de Comert Britanico-Romane si membru al Bordului de conducere; totodata, este facilitator calificat pentru programul de leadership DHL Certified International Specialist.

Spiritul competitional al lui Daniel Kearvell s-a manifestat in viata sa personala prin pasiune pentru sport – a jucat rugby in timpul studentiei in Marea Britanie si in continuare practica cu placere fotbal, golf si crichet. Este, de asemenea, co-autor al unei carti despre istoria Rusiei.

Homepage evenimentInscriere