SPEAKERI

14/11/2017 / 0 COMMENTS / 2223 VIEWS

Cornel Caramizaru, Managing Director FrieslandCampina Romania

Cornel Caramizaru este Managing Director al companiei FrieslandCampina Romania, unul dintre cei mai mari producatori de lactate la nivel local. Din ianuarie 2016, de cand a preluat conducerea companiei, producatorul a implementat programe investitionale si de dezvoltare prin care cele doua fabrici din Romania au fost modernizate constant. Sub brandul Napolact, FrieslandCampina Romania inoveaza constant si contribuie la dezvoltarea pietei locale de lactate.

Cornel se ambitioneaza sa joace saptamanal fotbal si nu refuza niciodata o invitatie la tenis, la o partida de squash sau baschet. Considera ca sportul este solutia perfecta pentru a se elibera de stres sau pentru a-si pune ordine în ganduri.

Nicoleta Scarlat, director de vanzari Eisberg Romania

Din pozitia de director de vanzari al companiei Eisberg Romania, Nicoleta Scarlat este sufletul si vocea principalului producator de salate convenience din Romania. In cei 15 ani de cariera la Eisberg, Nicoleta a invatat despre salate si sanatate cat nu (mai) poate duce singura, asa ca a decis sa va impartaseasca și vouă din experiența ei.

Dr. Victor Clatici, medic dermatolog & anti aging

Medic primar dermato-venerologie, cu o experienta de peste 20 de ani, implicat in diagnosticarea si tratamentul bolilor de piele si cu experienta in cercetarea clinica, cancerul de piele, infectiile cu transmitere sexuala, imbatranirea pielii, acneea si rozaceea, calitatea vietii in dermatologie, tehnologie high tech. Primul medic care a scris in limba romana despre calitatea vieții si psoriazisul (2001) si despre vaccinurile pentru infectii cu transmitere sexuala (2002).

A prezentat peste 250 de lucrari la congrese nationale si internationale si a publicat peste 60 de articole stiintifice despre utilizarea laserelor in dermatologie, cancer de piele, boli de piele cu impact negativ asupra calitatii vietii, infectii cu transmitere sexuala, ingrijire a ranilor.

Autor si vorbitor, a aparut in reviste de specialitate si productii TV despre cancerul de piele, imbătranire, acnee, nutritie in dermatologie, infectii cu transmitere sexuala, interventii laser, pentru a promova un stil de viata sanatos pentru piele si frumusete.

   

Andrei Ciurcanu, Head of Investigation Agent Green

Andrei Ciurcanu este Head of Investigation al Agent Green, unul din cele mai active ONG-uri din Romania, care militeaza pentru salvarea padurilor virgine si a Parcurilor Naționale.

Cu o experienta de 14 ani de jurnalism, Andrei este reporter de investigații, iar anchetele sale au fost premiate la festivalurile de profil din Romania, Marea Britanie si SUA. Recent a renunțat la presa mainstream pentru a realiza campanii impotriva taierilor ilegale si investigații privind criminalitatea ecologica din Romania.

 

Diana Sabau, director de marketing Kasta Metal

Diana Sabau are un background in comunicare si, din pozitia de director de marketing, se ocupa de promovarea business-ului de familie Kasta Metal, un nume de referinta in domeniul piscinelor, spa-urilor si saunelor, cu peste 700 de proiecte publice si rezidentiale realizate.

Compania este specializata in dezvoltarea conceptelor outdoor pentru gradina, oferind solutii complete, consultanta si implementare. Diana este pasionata de un stil de viata sanatos, calatorit si citit, iar in timpul liber isi dezvolta simtul artistic prin design interior & outdoor, bricolaj.

Carmen Bruma, influencer

Carmen Bruma este un nume binecunoscut atat in domeniul showbiz, cat si in ceea ce priveste sportul si viata sanatoasa. Are o experienta de 15 ani ca realizator si prezentator TV pentru emisiuni ce promoveaza sportul si stilul de viata sanatos. Mai mult, Carmen este prima realizatoare din Romania care a facut o emisiune despre slabit/ intretinere corporala/ sport, show premiat de Federatia Internationala de Fitness.

Ambasador al unor branduri cunoscute din zona viata sanatoasa, sanatate si sport, dar si un antreprenor de succes – detine cel mai vandut program de slabit si transformare corporala pentru acasa, din Romania.


Homepage eveniment

Inscriere