Speakeri

05/09/2016 / 0 COMMENTS / 5568 VIEWS
valeria

Martin Zmelik, CEO CEZ

Martin Zmelik este Country Manager CEZ Romania. Compania este prezenta pe piata romaneasca din 2005 si asigura alimentarea cu energie electrica a 7 judete. Din februarie 2010, de cand Martin devenit Director de Operaţiuni, au fost finalizate Parcul Eolian CEZ din Dobrogea si proiectul de retehnologizare a microhidrocentralelor de la nord de Resita; rezultatele financiare ale Grupului au inregistrat valori record. La 1 iulie 2014, Martin Zmelik a devenit Country Manager si Presedinte al Directoratului CEZ Romania.
Martin alearga si merge cu bicicleta, iar la initiativa lui compania organizeaza anual o competitie deja devenita traditie in comunitatea alergatorilor si biciclistilor amatori din Romania – Maratonul Olteniei.

ana-maria    

Ana-Maria Popescu (Branza)

Ana-Maria Popescu (Branza) este scrimera noastra, recent campioana olimpica pe echipe la Jocurile Olimpice de la Rio, 2016, vicecampioana olimpica la Jocurile Olimpice din 2008 de la Beijing, de sapte ori campioana europeana (individual si pe echipe).
A castigat de-a lungul carierei 14 turnee de Cupa Mondiala si a fost declarata cea mai buna spadasina din lume in sezoanele 2007–2008, 2008–2009 și 2012–13, egaland recordul detinut de frantuzoaica Laura Flessel-Colovic.

 

marian_dragulescu  

Marian Dragulescu

La 35 de ani, Marian Dragulescu este cel mai titrat gimnast roman, cu opt titluri de campion mondial si noua titluri de campion european in palmares, precum si unul dintre sportivii nostri care au reprezentat Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, din august, anul acesta.
Printre performantele sale spectaculoase: a fost desemnat de 3 ori dublu campion mondial si a castigat 4 medalii de aur la un singur Campionat European.
Mai multe detalii despre Marian Dragulescu, pe pagina sa de Facebook.

 

valeria  

Valeria Racila van Groningen, Presedinte A.B.R.C.

Valeria este una dintre figurile emblematice ale sportului romanesc, cu doua medalii olimpice la canotaj si nenumarate premii obtinute in competitii nationale si internationale.
In 2008 a infiintat Asociatia Bucharest Running Club, cu Oana Nastase, si a pus bazele sportului de masa in Romania.
In acest moment, evenimentele ABRC – Maratonul si Semimaratonul Bucuresti sunt cele mai importante – strang peste 25.000 de alergatori din 60 de tari si aproximativ 15 ONG-uri de programe umanitare si ecologie strang fonduri in cadrul curselor prin fundraising sportiv.

oana_nastase      

Oana Nastase, managing director A.B.R.C.

Oana este in prezent managing director al Asociatiei Bucharest Running Club si Finactiv Communication, dar si consultant World Bank.
In 2008, impreuna cu Valeria van Groningen, presedinte ABRC, a pus bazele sportului de masa in Romania, prin organizarea de evenimente de alergare, cu scopul de a promova un stil de viata sanatos in mediul urban.
In ultimii 4 ani, Oana a fost antreprenor si manager in zona ONG. Din 2013 este mentor in cadrul Professional Women Network Association.

 

andrei_cretu  

Andrei Cretu, co-fondator 7card.ro

Andrei este co-fondatorul 7card.ro – primul serviciu de beneficii sportive cu acoperire nationala din Romania, cu peste 500 de companii in portofoliu. Inainte sa devina antreprenor, Andrei a fost consultant de business 8 ani, oferind solutii de management in diverse zone de dezoltare business pentru companii din Europa Centrala si de Est.
7card.ro ofera un produs inedit – un abonament de acces la peste 300 de sali din Romania, cu cele mai diverse activitati sportive și de petrecere a timpului liber.

 

china

Cristian China-Birta, cristianchinabirta.ro

Cristian China-Birta este blogger si antreprenor online. Din 2013 este implicat in Kooperativa 2.0, agentie specializata in campanii cu si pentru bloggeri. A organizat in cei 8 ani de activitate peste 300 de campanii. In acelasi timp, a participat ca blogger la peste 200 de campanii. A tinut peste 50 de cursuri de social media la solicitarea companiilor si agentiilor, fiind speaker la peste 100 de evenimente in care subiectul principal a fost social media si comunicarea.  A publicat peste 11.000 de postari si articole pe blogul lui si pe blogurile afiliate din reteaua Kooperativa 2.0.

cristian_logofatu  

Cristian Logofatu, co-fondator Bittnet

Cristian Logofatu este cofondator Bittnet, companie lider pe piata de training IT din Romania si unul dintre cei mai apreciati integratori IT.
Cristian a preluat in 2007 functia de Chief Financial Officer al companiei si de atunci a dus compania in diverse stadii si tipuri de finantari, de la produse bancare, la atragerea de business angels sau listarea companiei pe bursa de valori din Bucuresti. Din 2015, Bittnet este prima companie de IT din Romania listata public.
Cristian este si sportiv amator, anul acesta a participat la 11 triatloane, un semimaraton si alte curse sportive.

 

alina_coman  

Alina Coman, Development Officer, Special Olympics Romania

Alina Coman este Development Officer pentru Special Olympics Romania, organizatie non-guvernamentala, care contribuie la integrarea in societate a persoanelor cu dizabilitati intelectuale prin intermediului sportului.
Cu o experienta de 14 ani in comunicare la nivel national și international, Alina a ales sa-si aseze pasiunea pentru comunicare in folosul unei cauze in care crede cu tarie, Special Olympics Romania, cu atat mai mult cu cat stie din experienta proprie ce inseamna sportul pentru un stil de viata sanatos. Alina a alergat un maraton si cinci semi-maratoane.

 

marcela  

Marcela Borteanu, Director Programe, United Way Romania

Marcela Borteanu este Director Programe al Fundatiei United Way Romania, mobilizand companii, institutii publice, autoritati locale si organizatii non-profit, pentru ca programele de sanatate, educatie si integrare ale United Way sa genereze schimbari pe termen lung in comunitate. Cu o experienta de peste 10 ani in roluri de middle-management in sectorul non-profit si o specializare in sociologie, Marcela detine expertiza in planificare strategica, dezvoltare si implementare de proiecte sociale inovatoare.

 

 anca-dediu_mic

 

 Andra Dediu, Recruitment Team Leader, Genpact Romania

Andra Dediu este Recruitment Team Leader in cadrul Genpact Romania si un sustinator al activitatilor sportive in cadrul companiei. Genpact este lider global in servicii financiar-contabile, achizitii si contract management, suport IT si consultanta in business, fiind recunoscut printre clienti pentru transformarea proceselor de business prin metodologia Lean Six Sigma. In Romania, Genpact livreaza servicii pentru peste 50 de companii internationale, in peste 20 de limbi straine.

adelina_final

Adelina Pasat – Director Executiv Nutrivita

Adelina Pasat este antreprenor si specialist in marketing si comunicare, cu o experienta de peste 22 de ani in jurnalism, comunicare, PR, marketing si dezvoltare de business. A ocupat pe rand pozitii de middle si top management in companii de varf din telecom, publicitate, FMCG. In ultimii 7 ani si-a dezvoltat propria companie de import de produse dietetice si BIO, printre marcile reprezentate pe piata din Romania numarandu-se si Isostar – lider de nutritie sportiva. Practica ocazional spinning si alergare si se implica in campanii de incurajare a schimbarii stilului de viata prin alimentatie si sport.

 

dan-moraru_mic

Dan Moraru

Dan Moraru are o experienta de 20 ani in management, marketing communications, consultanta si practica de marketing. Timp de 16 ani Dan a lucrat in industria de advertising, din care 7 ani ca Managing Director – Graffiti BBDO si apoi CEO – BBDO Group Romania, iar in ultimii 6 ani ca practician si consultant de management, marketing si marketing communications.
MBA Candidate, Leadership & Sustainability, la University of Cumbria (UK) si Robert Kennedy College (Zurich).

zsolt  

Zsolt Torok

Unul dintre cei mai buni alpinisti tehnici din Romania, printre realizarile sale se numara Trilogia Alpilor (care cuprinde peretele Nordic Eiger, Matterhorn si Grandes Jorasses) si expeditia Nanga Parbat (8.126 de metri, Himalaya, ruta Schell), in premiera romaneasca.
A fost desemnat Sportivul anului 2007/ 2009/ 2011/ 2013 la categoria Alpinism, de catre Federatia Romana de Alpinism si Escalada.
Mai multe detalii pe site-ul sau.

 

Homepage evenimentInscriere