SPORTS MARKETING IN ROMANIA, EDITIA III

18/04/2018 / 0 COMMENTS / 3529 VIEWS
sports-marketing-romania-3

Adrenallina Sports PR & more, prima agentie de PR din Romania dedicata comunicarii in zona sport, viata sanatoasa, wellness, organizeaza joi, 10 mai, editia a 3-a Conferintei Sports Marketing in Romania.

Cu aceasta ocazie, agentia lanseaza pe piata prima editie a Manualului Bune Practici Corporate: top proiecte marketing & CSR prin sport, ce trece in revista cele mai importante si inovatoare proiecte dezvoltate intern sau extern de companiile din Romania in zona sport, viata sanatoasa, wellness, educatie prin si pentru sport, wellbeing.

In cadrul evenimentului, reprezentanti ai companiilor, manageri de marketing, de CSR si comunicare interna sau country manageri vor impartasi audientei din strategia de comunicare si implementare a proiectelor care au legatura cu sportul si viata sanatoasa.

 

Conferinta incepe de la 9.30 a.m., la Jubile The Ballroom (Soseaua Mihai Bravu, nr.223, Bucuresti).  

Inscrierile la Conferinta sunt deschise pana luni, 6 mai si se pot face aici.

 

Manualul are ca punct de plecare studiul in premiera lansat de agentie in cadrul editiei anterioare a Conferintei, si anume TOP Companii din Romania implicate in sport. Studiul poate fi descarcat, in mod gratuit, de aici.

 

Manualul de bune practici este pasul urmator firesc dupa studiul lansat de noi anul trecut, Top companii din Romania implicate in sport. Va fi prima editie a unei radiografii pe care o vom intreprinde anual, pentru a puncta acele eforturi ale companiilor – de resurse si creativitate – asezate in slujba unui scop nobil: acela de a imbunatati viata angajatilor sau a comunitatii, prin activari si programe de sport, viata sanatoasa si wellbeing”, spune Raluca Mihaila, Events Manager, Adrenallina Sports PR & more.