TOP PROIECTE MARKETING SI CSR PRIN SPORT

13/05/2018 / 0 COMMENTS / 2988 VIEWS

Adrenallina Sports PR & more, prima agentie de PR din Romania dedicata comunicarii in zona sport, viata sanatoasa, wellness, a lansat prima editie a

Manualului BUNE PRACTICI CORPORATE: TOP PROIECTE MARKETING SI CSR PRIN SPORT!

Brosura trece in revista cele mai importante si inovatoare proiecte dezvoltate intern sau extern de companiile din Romania, pe parcursul anului 2017, in zona sport, viata sanatoasa, wellness, educatie prin si pentru sport, wellbeing.

Manualul de bune practici este pasul urmator, firesc, dupa studiul lansat de noi anul trecut, Top companii din Romania implicate in sport. Astfel, reprezinta prima editie a unei radiografii pe care o vom intreprinde anual, pentru a puncta acele eforturi ale companiilor – de resurse si creativitate – asezate in slujba unui scop nobil: acela de a imbunatati viata angajatilor sau a comunitatii, prin activari si programe de sport, viata sanatoasa si wellbeing.

Astfel, dorim sa venim in ajutorul oamenilor de marketing/ CSR/ comunicare interna sau agentiilor de comunicare, oferindu-le un instrument util, o sursa de inspiratie si o motivatie pentru a trece la nivelul urmator.

 

 COMANDA MANUALUL

la adresa raluca.mihaila@adrenallinamedia.ro

manual-bune-practici-corporate

Cost: 50 de lei

(la care se adauga costul de curierat)